seven

Våra tjänster för företag

Bygg- och renoveringstjänster för ditt företag

B.R Bygg är din pålitliga partner!

För ditt företag

Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller bygg- och renoveringsprojekt. Därför tar vi fram skräddarsydda lösningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda en helhetslösning och vi strävar efter att göra hela processen så smidig och effektiv som möjligt för dig.

Renovering och besiktning

Vi hanterar helproduktioner, vilket innebär att vi tar hand om hela processen från början till slut. Vår erfarna personal kan bygga och renovera allt från kontor och företagshus till gym och hallar. Vi har också samarbete med arkitekt för att säkerställa att designen och planeringen av ditt projekt är i de bästa händerna.

På B.R Bygg utför vi även besiktningstjänster för företag. Vårt team av besiktningspersonal kan hjälpa dig till en fastighet i bästa skick.

Städ och trädgård

B.R Bygg kan ta över städningen så ni får tid för annat. Vi hjälper dig hålla fastigheterna rena och välstädade och händer det något oförutsett är vi redo att rycka ut. Städningen anpassar vi efter dina behov, lika så våra trädgårdstjänster. Behöver du avlastning med gräsklippningen så ställer vi upp. Oavsett om det handlar om daglig städning, periodisk grovstädning eller specifika städuppdrag, har vi den kompetenta personalen och utrustningen för att leverera en högkvalitativ städservice som uppfyller dina krav.

Vi levererar högkvalitativa tjänster, oavsett om det handlar om byggprojekt, besiktning, städning eller trädgård. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag.

Behöver du vår hjälp?

Kontakta oss redan idag så hör vi av oss så fort vi kan!