seven

Våra tjänster för privatpersoner

Vi hjälper dig med helheten!

Vi erbjuder byggtjänster för privatpersoner och strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Få hjälp med bygglovet

När du behöver bygglov kan vi hjälpa dig med ansökan. Så att du kan lägga fokus på ditt projekt och lämna byråkratin till oss. Vi tar hand om hela bygglovsprocessen och ansvarar för att allt utförs enligt gällande regler och föreskrifter. När det är klart är det bara att sätta i gång. Vi erbjuder hjälp hela vägen, från start till mål.

Tänk på att du kan utnyttja ROT-avdraget och få reducerad skatt när du anlitar oss. För renovering, underhåll samt om- och tillbyggnader av bostadsrätter och småhus får du dra av max 30 procent av arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor per person. Är ni två som äger fastigheten kan ni totalt dra av 100 000 kronor.
Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Vi tar hand om helheten

Välj B.R Bygg för en pålitlig och professionell partner till ditt byggprojekt. Vi arbetar målmedvetet för att leverera högkvalitativa tjänster som ska göra ditt liv enklare. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Vi samarbetar med utvalda kunniga inom el, VVS, måleri och våtrum. Det säkerställer att alla delar i ditt projekt hanteras professionellt. Dessutom får du endast en kontaktperson. Att leverera kvalitet och lyssna in dina behov är viktigt för oss. Allt för att säkerställa att resultatet blir precis som du vill ha det. Vi tar hand om allt från planering till genomförande.

Städ och trädgård

Vi har ett nära samarbete med ett städbolag som erbjuder allt från grovstädning till hemstädning och fönsterputs. Vi förstår vikten av att ha ett välstädat hem och genom att anlita oss kan du vara säker på att du får den bästa städservicen.

Du kan också få hjälp med din trädgård till exempel gräsklippning och ogräsrensning. Vi har både kunskap och tid att hålla ditt hem välstädat och din trädgård välvårdad. På så vis kan du lägga din tid på annat.

När du anlitar oss kan du använda dig av RUT-avdraget. Vi gör det enkelt för dig och sköter all administration. Genom RUT-avdraget har du som privatperson möjlighet att dra av arbetskostnader upp till 75 000 kronor per år och person. På så sätt kan du få 50 procent skatteavdrag på flyttstädning.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 

Anlita oss redan idag!

Går du i byggtankar? Behöver du hjälp med städning eller trädgården? Tveka inte att kontakta oss med frågor eller för kostnadsfri offert.

010-20 71 701 • roger@brbyggab.se

Vill du ha en offert?

Skriv ett meddelande till oss så här vi av oss så fort vi kan.