seven

Fastighetsservice

Fastighetsförvaltning

Vi finns här för att hjälpa dig när du behöver det!

Vi tar hand om fastigheten

Vi har en lång och bred erfarenhet inom fastighetsskötsel och förvaltning. Vi förstår vikten av att hantera både dagliga underhållsuppgifter och den övergripande förvaltningen av fastigheterna.

För oss är det viktigast att du som kund känner dig trygg med oss dygnet runt. Därför erbjuder vi självklart jourtjänst efter behov. Du kan lita på oss när det kommer till snabb och pålitlig service när du behöver det som mest.

Vi vill erbjuda dig som fastighetsägare en helhetslösning och tar över ansvaret för att underhålla och vårda dina fastigheter, tekniska system och trädgårdsytor från den dag vi får ditt förtroende. Vi tar även hand om renoveringar och erbjuder städning, soprensning och trädgårdsarbete för att hålla fastigheterna i bästa skick. Dessutom har vi samarbeten inom el och VVS vilket innebär att vi kan ta hand om alla tekniska behov som kan uppstå. Vår målsättning är att skapa en långsiktig och pålitlig relation med dig som kund.

Om det är något mer du önskar att vi hjälper dig med, tveka inte att kontakta oss. Berätta om dina fastigheter och vi tar tillsammans fram en komplett lösning som passar dina behov.

När du upptäcker ett problem i din fastighet, kan du lita på att vi kommer ta itu med det snabbt och noggrant. Vi prioriterar felanmälningar och strävar efter att åtgärda dem snarast möjligt.

Vi på BR Bygg strävar alltid efter att erbjuda en problemfri och säker miljö för dig och din fastighet. Vi är här för att hjälpa till.

Gör en felanmälan

När olyckan är framme och du behöver hjälp av oss är det enkelt att lämna din felanmälan i formuläret nedan. 

Vi hjälper dig!

Behöver du hjälp eller funderar på något kring din fastighet? Hör av dig till oss så återkommer vi så fort vi kan!

info@brbyggab.se010-2071701

Gör en felanmälan

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så fort vi kan.

Namn(Obligatoriskt)