seven seven

Om B.R Bygg

Vi är B.R Bygg

Din pålitliga partner för alla dina bygg- och renoveringsbehov som alltid strävat framåt.

Vad vi vill

Vi på B.R Bygg tror på att göra skillnad, inte bara genom vårt arbete utan också genom de relationer vi bygger med våra kunder och samarbetspartners. Vi strävar efter att vara det företag du kan lita på, det företag som lyssnar på dina behov och levererar resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas, och vi är tacksamma för möjligheterna som har kommit vår väg. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare och lojala kunder är vi redo att möta framtiden med entusiasm och kreativitet.

Vår historia

Vår historia sträcker sig tillbaka till år (????) och vi har sedan starten sakta men säkert utökat med fler snickare och bilar och olika typer av tjänster. Allt för att vi ska kunna erbjuda dig den enklaste lösningen till ditt projekt.

Under pandemin var vi med och byggde upp paddelbanor och hallar. Det blev en viktig milstolpe för oss. Vi fick fler projekt och vår passion och skicklighet inom byggbranschen gjorde att vi fortsatte att växa och ta oss an nya utmaningar. Vi började med att reparera och underhålla fastigheter där vi även fungerar som fastighetsförvaltare.

Vart är vi påväg?

Idag har vi på B.R Bygg (xx) förtroendeuppdrag och (xx) servicebilar som rullar. Vår personalstyrka har vuxit till (xx) personal och vi ser fram emot vad framtiden och kommande spännande projekt.

Mer än bara bygg

Vi vill vara mer för dig än bara ett byggföretag. Därför fortsätter vi att bygga på med våra tjänster och tar hand om fastigheter, sköter trädgårdar och erbjuder olika typer av städservice. Allt för att du ska ha en kontakt när du behöver hjälp med din fastighet. Vårt team består av skickliga och engagerade medarbetare, som brinner för sitt arbete.

 

Vill du anlita oss?

Skriv till oss så hör vi av oss till dig med svar så fort vi kan!